Inkomstenbelasting

Vrijwel iedereen heeft te maken met het doen van aangifte inkomstenbelasting, of u nu ondernemer of particulier bent. Het gaat hierbij namelijk om een belasting over uw inkomen uit werk en/of onderneming, uw eigen woning en uw overige bezittingen.

2L Financial Services B.V. beschikt over de kennis en ervaring die vereist is om de aangifte inkomstenbelasting voor u te verzorgen. Zeker wanneer het gaat om bijzondere deelgebieden van de inkomstenbelasting, zoals de auto van de zaak en de toerekening van inkomsten aan de partner. Uw aangifte inkomstenbelasting is bij ons in goede handen.

Wij vullen niet alleen uw aangifte in. Wij geven vooral tijdig advies over hoe u zoveel mogelijk kunt besparen door de juiste aftrekposten en structuurwijzigingen te gebruiken.

Naast werkzaamheden betreffende uw aangifte inkomstenbelasting, kunnen wij u ook bijstaan bij werkzaamheden die verband houden met een aangifte, zoals:

– het controleren van aanslagen van de inkomstenbelasting;
– het voeren van correspondentie met de belastingdienst bij een onjuiste voorlopige of definitieve      aanslag, bij afwijkingen van de aangifte, bij vragenbrieven enzovoorts;
– het controleren van een eventueel recht op zorgtoeslag;
– het aanvragen van de diverse toeslagen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.