Startende ondernemers

       

Image

Droomt u al tijden van een eigen onderneming? Dan bent u niet de enige. Sterker nog: dagelijks zetten veel ondernemers die hun eigen bedrijf willen starten een eerste stap. Ze benutten de kansen die er liggen en veroveren de markt en houden er een goed gevoel aan over als zaken gaan zoals verwacht. Wilt u uw eigen bedrijf starten? Twijfel niet en maak een afspraak .

2L Financial Services B.V.: ondersteuning van a tot z

Het opstarten en runnen van een eigen bedrijf is vallen en opstaan. Er is immers veel waar u rekening mee moet houden. Een goed doordacht ondernemersplan kan u al snel op weg helpen. Maar vergeet u ook de boekhouding niet? Veel ondernemers komen er pas (te) laat achter hoe ze het best een boekhouding kunnen voeren en welke fiscale verplichtingen én voordelen er zijn. Het kiezen van een juiste ondernemingsvorm is minstens zo belangrijk. U heeft er ongetwijfeld aan gedacht. Is een eenmanszaak interessant of beperk ik mijn privé-aansprakelijkheid en is een B.V. de beste optie? En hoe zit het met de subsidies, verzekering en de financiering? En welke verplichtingen heb ik als ik personeel aanneem? 2L Financial Services B.V. heeft antwoorden op al uw vragen.

Beperk de risico’s, benut de kansen

Als u onderneemt, is het belangrijk om eventuele risico’s tijdig te herkennen, zodat u er op een passende manier  mee om kunt gaan. Uiteindelijk is dat waar het om gaat: de risico’s beperken en de kansen optimaal benutten. Daarom adviseren wij u om op tijd een deskundige in te schakelen. Iemand die u goed begeleidt en de valkuilen van het ondernemen kent. Daar komt 2L Financial Services B.V. om de hoek kijken.

Wij stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking om uw droom te realiseren. Dat maakt het starten van uw onderneming tot een spannend avontuur met verantwoorde risico’s. Geïnteresseerd? Vul ons contactformulier in.